כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה

מתכון מעולה לעוגיות תמרים נמסות בפה, מאפה שאהוב על כולם ומתאים לכל עת, עוגיות מעולות לשמירה במקפיא לשעת צורך ולאורחים מפתיעים

מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה
עוגיות תמרים צילום: נועם זיגדון

מתכון למגולגלות תמרים נמסות בפה

המצרכים למגולגלות תמרים נמסות בפה:

כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 מחמאה (400 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 3/4  כוס שמן
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • ¼ בקבוק תמצית רום

אופן ההכנה למגולגלות תמרים נמסות בפה:

  1. בקערה מכניסים את כל המצרכים ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד
  2. מכניסים למקרר למשך חצי שעה
  3. מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, כל כדור מרדדים דק, רצוי בין שני דפי נייר אפיה
  4. מורחים בממרח תמרים + קינמון ניתן לפזר אגוזים מוסיף מאוד
  5. מגלגלים לרולדה וחורצים חריצים
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש על -180° ואופים כ-20 דקות
  7. מוציאים מהתנור ומצננים היטב, מפזרים אבקת סוכר ומתענגים

קרדיט: כוכבה כהן

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוגיות תמרים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}