שילוב מסקרן
מתכון לוולינגטון סלמון בציפוי קדאיף
מנה מאת השף החרדי דוד אסטרייכר שהוכנה כחלק מארוחה שהיתה מורכבת כולה מקדאיף - וולינגטון סלמון בציפוי קדאיף
- דוד אסטרייכר
- ד' שבט התשפ"ב
- 1 תגובות
וולינגטון סלמון צילום: באדיבות המצלם
רכיבים:
נתח סלמון במשקל קילו
סלסלת פטריות שמפיניון טריות קצוצות דק
בצל בינוני קצוץ דק
כ250 גרם שערות קדאיף
שמן זית
חצי כוס שמן קנולה או 100 גרם חמאה מומסת
מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן או חמאה עד שקיפות.
מוסיפים את הפטריות ומאדים עד שהנוזלים כמעט נגמרים
מוסיפים מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט. מקררים במקרר.
מערבבים את הקדאיף היטב עם השמן או החמאה.
שוטחים את הקדאיף על משטח נח לעבודה ומעליו את הפטריות.
מולחים ומניחים את הסלמון במרכז ועוטפים אותו בקדאיף והפטריות.
מכניסים לתנור מחומם מראש על 220 ל23 דקות.
הכירו את השף דוד אסטרייכר>>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות