כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קורס קצבות

הבשר המושלם: טכניקות החיתוך והקצבות של 'וולדאן' נחשפים

הקצב הראשי של וולדאן בקורס קצבות בשר, המלמד כיצד להפוך למקצוענים בהכנת בשר ולהביאו לכדי תוצר מוגמר ומושלם • כל זאת במסגרת שיעור מבוא לקורס קצבות שיפתח בשבוע הבא בקמפוס הקולינרי בירושלים

הבשר המושלם: טכניקות החיתוך והקצבות של 'וולדאן' נחשפים
הכנת הבשר המושלם צילום: באדיבות המצלם

בקמפוס הקולינרי בירושלים נערך השבוע מפגש מקצועי סביב הנושא של קצבות וחיתוך בשר.

כידוע אחד מסודות הקולינריה הגדולים הוא אופן חיתוך נכון של נתחי בשר בקר.

לנו הצרכנים זה נראה פשוט, כל חתיכה מגיעה באריזה הנושאת את שמה ומספרה של חתיכת הבשר, אך אנו לא מודעים כמה עמל ומחשבה הושקעו בצורת החיתוך כדי שכל נתח יגיע לעקרת הבית כשהוא מדוייק ומוכן לבישול.

יצויין כי הקצביות האיכותיות מקבלות את נתחי הבקר שלמים ומבצעים את הפירוק המקצועי תחת השגחה ומתוך מקצעויות רבה.

כזו היא קצביית וולדאן.

את קצבית וולדאן כל אחד מכיר, אין צורך לעשות לכם עימה היכרות.

קצביית 'וולדאן' הוקמה בשנת 2015 בהר חוצבים בירושלים ועד מהרה הפכה למותג הבשרים המוביל במגזר החרדי, בזכות הבשורה הייחודית – בשר טרי משובח מעגלים ובקר שגדלו במרעה ישראלי בתנאים אופטימאליים, שנשחטו כהלכה תחת פיקוח מחמיר.

הקורס של וולדאן

והכל נעשה על ידי אנשי מקצוע מהשורה הראשונה.

שמעון מאייר משמש כקצב הראשי של חברת וול דאן ובשיתוף פעולה יוצא דופן הוא נקרא ללמד בקמפוס הקולנירי בגבעת שאול בירושלים את כל סודות החיתוך המקצועי של בשר הבקר. 

במפגש המקדים דיברו על חשיבות הבשר, על גידול וחיתוך בשיטת וול דאן ולאחר מכן תיבלו ובישלו את הבשר עם השף מאיר בראל.

מטרת העל של האחים שמעון ודודו אסרף, בעלי המותג, שיעשו הכול על מנת להנגיש בשר ועופות טריים ואיכותיים לכל בית בישראל בכשרות המהודרת ביותר שיש.

"ברור שתמיד יש לאן לשאוף. האתגר העיקרי שלנו הוא לעשות מהפכה בחשיבה של הלקוחות. כשיבינו שבמותג וול-דאן ההידור בכשרות לא בא על חשבון האיכות והאיכות לא באה על חשבון המחיר, יוכלו גם אברכים ומשפחות של בני-תורה - שהנטייה אצלם היא לחסוך בהוצאות - ליהנות מבשר איכותי מבלי להתפשר על רמת הכשרות".

מחכים לכם באתר הבית – שם תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל מוצרי וול דאן בשירות משלוחים עד הבית לחץ כאן>>

ירושלים: חי טייב 15 הר-נוף: 02-6511841 

המרפא 1 הר חוצבים: 02-5363335 

אהליאב 21 רוממה   02-5313335

רעננה: האחוזה 94: 09-8865833

בית שמש: ישעיהו הנביא 4: 02-5313350

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

צפת: דרך השוקולד מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר: 046551155.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

 

 

וול-דאן

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}