חלבי חגיגי
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס, עם גנאש בלונדי
קינוח חלבי מושלם וטעים במיוחד: שכבת עוגיות לוטוס בחמאה, כשמעליהן שכבת מוס שוקולד לבן וקרם בלונדי משובח מעניקים לכם קינוח חלבי חגיגי
קינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי צילום: מירב מלכה
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי / מירב מלכה.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי:
- 12 עוגיות לוטוס טחונות
- 1 כפית חמאה
- 100 גרם שוקולד לבן
- 490 מ"ל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד בלונדי לזלף מעל המוס
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד לבן ולוטוס עם גנאש בלונדי:
בסיס לוטוס:
- ממיסים את החמאה ומערבבים עם עוגיות הלוטוס הטחונות.
- מניחים שכבה בתחתית כוסות הקינוח
הכנת מוס שוקולד לבן:
- ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם 50 מ"ל שמנת מתוקה
- בקערה נפרדת מקציפים 400 מל שמנת מתוקה למרקם יוגורט
- מערבבים את הקצפת יחד עם השוקולד הלבן עד לאיחוד.
- מזלפים את מוס השוקולד הלבן מעל שכבת עוגיות הלוטוס שבכוס.
- מכניסים להקפאה של חצי שעה.
הכנת גנאש שוקולד בלונדי:
- ממיסים 40 מ"ל שמנת מתוקה עם 200 גרם שוקולד בלונדי ומערבבים היטב.
- מזלפים את תערובת הבלונדי מעל מוס השוקולד הלבן שבכוס
- מקפיאים במשך כשעה לפני ההגשה
- מקשטים כרצונכם.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות