מטבח יהודי אסייאתי: הכירו את השף דניאל ברנד
הכירו את דניאל ברנד. השף שמבשל אוכל בסגנון יהודי אסייאתי עם דגש על בישול בכשרות מהודרת • "הייתי רוצה לבשל בעיקר ללומדי התורה"
- שימי פרקש כתבה מקודמת
- י"ז טבת התשפ"ב
- 2 תגובות
שם מלא - דניאל ברנד
גיל 36
אזור מגורים? ירושלים
מידע מקצועי:
כמה זמן אתה כבר במטבח (כמקצוע)? 5 שנים .
מה הייתה העבודה הראשונה שלך? סו שף בבית מלון.
האם כל חייך בישלת כשר? רק כשר.
מה היה הרגע הכי מרגש בקריירה שלך? יש 2 כאלו ומדובר באירועים שעשיתי לעצמי. חלאקה לבן שלי ובת מצווה לבת שלי. שום אירוע ברמה הכי גבוה לא מרגש כמו אירוע פרטי שאתה גם בעל השמחה.
מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי? בעצם יש 2 כאלו וקצת קשה לדעת מה יותר חשוב. הראשון זה לדעת לקבל ביקורת והשני זה לדעת לפרגן לקולגות בתחום.
נשמח להכיר אותך קצת יותר לעומק:
מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר? המילה כשר והעובדה שדברים דומים שקיימים ברחוב, לא כשרים בעליל.
מה אתה אוכל כשאתה לא בעבודה? בדרך כלל את השאריות בבית.
באיזה סגנון אתה מבשל היום? בדרך כלל אני מבשל את הסגנון שמבקשים ממני.... המומחיות שלי זה יהודי ואסייתי.
למי היית רוצה לבשל? ישנם שיכתבו פוליטיקאים או עסקנים כאלו ואחרים, אני הייתי רוצה לבשל בעיקר ללומדי התורה. משהו כמו בחורי ישיבה שעמדו באיזה אתגר לימודי גדול ולעשות להם ארוחה מפוארת מאד.
מה היה האוכל הכי מוזר שאי פעם בישלת? לא עולה לי בראש משהו מוזר. לדעתי כיוון שכל דבר שבעיני הוא מוזר בעיני אחרים כלל לא, ומשהו שמוזר בעיני אחרים דווקא בעיני נתפס כמשהו סטנדרטי מאד...
באיזה מדיה הכי קל לעקוב אחריך? בווצאפ ובפיסבוק.
ולסיום תוכניות לעתיד, איפה תהיה עוד 10 שנים? ברור במטבח איפה בדיוק זה נשאיר למישהו מלמעלה להחליט עבורנו
איזה מתכון הכנת לנו?
מתכון לפוקאצ'ה בתערובת בשר מושלמת
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות