כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
קל להכנה וטעים לאכילה

מתכון לקונוס טורטיה במילוי גבינות

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' מציגים: קונוס טורטיה במילוי גבינות. קל להכנה וטעים לאכילה... 

מתכון לקונוס טורטיה במילוי גבינות
קונוס טורטייה צילום: יח"צ

מספר מנות: 6

זמן עבודה: 20 דקות

מצרכים

  • 6 טורטיות
  • כף חמאה טרה מומסת
  • כף פפריקה
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות

למלית:

  • גביע קרם גבינת שמנת 5% טרה
  • גביע שמנת חמוצה 15% טרה
  • 100 גרם גבינה צהובה נעם 28%
  • נֹעם מגורדת 28%
  • חופן זיתים
  • פלפל אדום
  • פלפל ירוק

לקישוט:

  • עלי בייבי

אופן הכנה

  • מערבבים בקערה את החמאה המומסת, השום והתבלינים
  • מגלגלים את הטורטיה לצורת קונוס ומהדקים בקיסמים לחיזוק
  • מורחים את תערובת החמאהעל הטורטיה
  • אופים 12-10 דקותבתנור שחומם מראש, עד שהטורטיה מתייצבת
  • מוציאים ומקררים
  • קוצצים את הזיתים
  • חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומערבבים עם הגבינות והשמנת
  • מרפדים את הטורטיות בעלים וממלאים בגבינות

בתיאבון   

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

טורטיה מוקרמת

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}