כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון ללחם עם זיתים ואורגנו

מתכון מעולה של לחם בשילוב של זיתים ואורגנו המתאים לארוחות בוקר או ערב בהגשה לצד חמאה רכה וסלט עשיר תקבלו ארוחה יוקרתית ומשובחת

מתכון ללחם עם זיתים ואורגנו
לחם עם זיתים ואורגנו צילום: נועם זיגדון

מתכון ללחם עם זיתים ואורגנו

המצרכים ללחם עם זיתים ואורגנו:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 2 ק"ג קמח
  • 2 כפות מלח
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמרים
  • 2 כפות אורגנו
  • ½ קופסת טבעות זיתים ירוקים / שחורים
  • ¼-5 כוסות מים פושרים
  • ½ כוס שמן
  • 1 כף משפר אפיה

אופן ההכנה ללחם עם זיתים ואורגנו:

  1. בקערה מכניסים את כל מצרכי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק רך
  2. מתפיחים במשך כשעה ולשים שוב להורדת האוויר, מתפיחים פעם שניה במשך כחצי שעה ומחלקים את הבצק ל-6-7 כדורים
  3. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה את הכדורים ומתפיחים שוב
  4. מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום או קמח לבן
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180° ואופים במשך כ-25 דקות עד להשחמה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: שמרית

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון לחם זיתים ארוחת בוקר ארוחת ערב

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}