ארוחה בשרית מושלמת
מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי עם בצל ופטריות
מתכון מעולה ומהיר הכנה, פרגיות צלויות המתבשלות יחד עם בצל ופטריות פורטובלו ברוטב טריאקי המעניק את הטעם המשובח והיוקרתי לסעודה בשרית מושלמת
- חני לוין
- ט' טבת התשפ"ב
פרגיות ברוטב טריאקי עם בצל ופטריות צילום: ורד כהן
מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי עם בצל ופטריות / המטעמים של ורד כהן
המצרכים לפרגיות ברוטב טריאקי עם בצל ופטריות:
- פרגיות צלויות על האש עם מלח ופלפל שחור
- 2 בצלים קצוצים
- 1 שן שום
- 6 פטריות פורטובלו
- מלח גרוס
- פלפל שחור
- 1/2 כוס רוטב טריאקי מעורבב עם חצי כוס מים
- 1 כוס מים
אופן ההכנה לפרגיות ברוטב טריאקי עם בצל ופטריות:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצלים עד להשחמה נאה.
- מוסיפים את השום, הפטריות, המלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
- מוסיפים גם את הטריאקי המעורבב עם המים ומוסיפים עוד כוס מים.
- מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הפרגיות בצורה מסודרת ובעזרת כף שמים עליהן מהרוטב שבסיר.
- סוגרים את הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים במשך 15 דקות ומכבים את האש.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות