כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
עסיסי ומשובח

מתכון לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים

מתכון מעולה ומשובח במיוחד לדג סלמון בעשבי תיבול עם קשיו וצנוברים המעניקים את טעמם המשובח לדג עסיסי ומלא עניין

מתכון לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים
דג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים צילום: אורה ארגוב

מתכון לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים / אורה ארגוב

המצרכים לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים:

  • 4 חלקי דג סלומון בלי עור
  • 50 גרם קשיו גרוס
  • 50 גרם צנוברים לא קלויים

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות שום כתוש
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס פטרוזיליה יבשה
  • 1 כפית פפריקה

אופן ההכנה לדג סלמון בתנור עם קשיו וצנוברים:

  1. בקערה מכניסים מעט מיץ לימון ו2 כפות חומץ ומערבבים. מכניסים את חלקי הדג לקערה ומשרים את הדגים במשך 15 דקות. לאח''מ שוטפים אותם היטב ומסננים.
  2. בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב לאיחוד, מוסיפים פנימה את הדגים השטופים והמסוננים ומשרים אותם ברוטב במשך כשעתיים במקרר.
  3. מעבירים את הדגים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מלמעלה על כלח חלק של דג קשיו וצנוברים.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

מתכון דג סלמון

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}