כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
סודות הקולינריה הכשרה

ראיון מרתק עם השף אבי מילר: ''ככה התחלתי לבשל''

יצא לכם פעם לחשוב כיצד שף מגיע לעיסוקו? במה הוא מתמחה? ומה הכי מרגש אותו בקריירה שלו? 'בחדרי חרדים' בשיתוף איגוד הקולינריה הכשר, מביא לכם מגוון הכרויות עם שפים וטבחים המתמחים בסוגי מאכלים שונים ובנוסף מתכון משובח שתוכלו להכין בבית

ראיון מרתק עם השף אבי מילר: ''ככה התחלתי לבשל''
שף אבי מילר צילום: באדיבות המצלם

שם מלא: אבי מילר

גיל: 25 אב לשניים

אזור מגורים: ירושלים

תחום עיסוק: שף פרטי, מתמחה בנתחי בשר פרימיום. עובד בבית ספר לבישול 'הקמפוס הקולינרי'.

כמה זמן אתה כבר במטבח? מה הייתה העבודה הראשונה שלך? כבר מגיל קטן אהבתי לבשל ולהתעניין בבישולים ואיך עושים דברים עד שבשלב מסוים התחלתי כבר להכין מאכלים לבד. העבודה הראשונה שלי כטבח התחילה בישיבה, שם הייתי מוציא כ-200 מנות ביום במשך שנה וחצי ומשם עברתי לעבוד במטבחים מוסדיים נוספים וקייטרינגים למיניהם, שם למדתי הרבה מאוד על עולם הקולינריה ותחום הבישול. הקו שמלווה אותי לכל אורך הדרך הוא הקפדה על חומרי גלם איכותיים וטריים, אסתטיקה וניקיון ורמת כשרות גבוהה, שלושת הדברים האלה הם מבחינתי האלף בית של הבישול שלי, משם אפשר להתפתח לטעמים מעניינים ולמרקמים וכו'

האם כל חייך בישלת כשר? כן

מה הכי מרגש אותך בקריירה שלך? כשאני רואה אנשים שיושבים ואוכלים את האוכל שלי ונהנים מכל ביס. מבחינתי, אני את שלי עשיתי.

מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי? שמירה על נושא התברואה במטבח, כי בטיחות במזון זה לפני הכל.

נשמח להכיר אותך קצת יותר לעומק:

מה הסיבה שהתחברת לאיגוד הקולינריה הכשר?

איגוד הקולינריה הוא דבר מבורך מאוד ומביא בשורה ענקית לכל טבח ולכל עובד מטבח. האיגוד נותן כלים לטבח איך לעבוד בצורה נכונה ותקינה וכמו שהשף ישראל תמיד אומר "הופכים את העבודה למקצוע".

מה אתה אוכל כשאתה לא בעבודה? שאלה קשה, מכיוון שאני כל היום מתעסק עם בשר ורואה כל הזמן בשר אז כשאני רוצה להתפנק אני מכין מאפים עשירים למיניהם במילויים שונים ומגוונים.

באיזה סגנון אתה מבשל היום? אני מבשל בסגנון מודרני עם נגיעות של בית.

למי היית רוצה לבשל? בתור ידיד קרוב של השף מיכאל כץ הייתי מאוד רוצה לבשל לו ארוחה ולשמוע את חוות דעתו.

ולסיום תכניות לעתיד:

איפה תהיה עוד 10 שנים? החלום שלי הוא להמשיך ולתת שירות ללקוחות ולהמשיך ולהביא להם את המקסימום וכמובן להתמקצע וללמוד עוד ועוד כי אף פעם זה לא מספיק.

איזה מתכונים הכנת לנו?

מתכון לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן >>

מתכון ללחם בשר משובח>>

>

שף

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}