כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024

מתכון ללחם בשר משובח

מתכון מעולה המתאים לארוחת צהריים או ערב בשרית, בצק הנאפה יחד עם תערובת בשר בתנור, ויוצרים לכם יחד שילוב מוצלח ומלא טעמים לארוחה משביעה ומיוחדת

מתכון ללחם בשר משובח
לחם בשר צילום: אבי מילר

מתכון ללחם בשר משובח / אבי מילר

המצרכים ללחם בשר משובח:

לבצק:

  • 1/2 ק''ג קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן

לבשר:

  • 500 גרם בשר טחון איכותי
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 3 שיני שום קצוץ דק
  • חופן כוסברה קצוצה
  • ראס אל חנות
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה ללחם בשר משובח:

הכנת הבצק:

  1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מניחים מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה.

הכנת הבשר:

  1. מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
  2. מוסיפים את השום ומתבלים
  3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את הצבע שלו, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב לאיחוד.
  4. מוציאים מהאש ומצננים.
  5. מחלקים את הבצק ל 3, כל חלק מרדדים לעיגול ומניחים במרכז מתערובת הבשר
  6. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על  200 מעלות
  7. ואופים במשך כ 20 דקות עד להשחמת הבצק.
  8. מוציאים מהתנור, מזלפים טחינה ומגישים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

לדף ההיכרות עם השף אבי מילר לחצו>>>

מתכון לחם בשר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}