מתכון ללחם בשר משובח
מתכון מעולה המתאים לארוחת צהריים או ערב בשרית, בצק הנאפה יחד עם תערובת בשר בתנור, ויוצרים לכם יחד שילוב מוצלח ומלא טעמים לארוחה משביעה ומיוחדת
- אבי מילר
- י' טבת התשפ"ב
לחם בשר צילום: אבי מילר
מתכון ללחם בשר משובח / אבי מילר
המצרכים ללחם בשר משובח:
לבצק:
- 1/2 ק''ג קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
לבשר:
- 500 גרם בשר טחון איכותי
- 2 בצלים קצוצים דק
- 3 שיני שום קצוץ דק
- חופן כוסברה קצוצה
- ראס אל חנות
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה ללחם בשר משובח:
הכנת הבצק:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר ולשים היטב עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים מכוסה בניילון ומגבת ומתפיחים במשך כשעה.
הכנת הבשר:
- מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים את השום ומתבלים
- מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את הצבע שלו, מוסיפים את הכוסברה ומערבבים היטב לאיחוד.
- מוציאים מהאש ומצננים.
- מחלקים את הבצק ל 3, כל חלק מרדדים לעיגול ומניחים במרכז מתערובת הבשר
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות
- ואופים במשך כ 20 דקות עד להשחמת הבצק.
- מוציאים מהתנור, מזלפים טחינה ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות