מתכון לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן
מתכון משובח וקל מאוד להכנה, נתח חזה בקר נאפה בתנור עם פטריות, יין וסילאן ומעניק לכם מנה בשרית מכובדת ויוקרתית
- אבי מילר
- י' טבת התשפ"ב
חזה בקר צילום: אבי מילר
מתכון לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן / אבי מילר
המצרכים לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן:
- 3 ק''ג חזה בקר
- סילאן / דבש / רכז תפוחים
- 2 חבילות פטריות טריות פרוסות
- 2 כוסות יין יבש איכותי
- 1 כוס מיץ תפוזים איכותי
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן:
- מורחים היטב מכל הכיוונים את חזה הבקר בסילאן או דבש או רכז תפוחים, ומניחים את הנתח על תבנית גבוהה מרופדת בנייר אפייה.
- מוסיפים את הפטריות על הנתח וסביבו, ובוזקים על הבקר והפטריות את היין ומיץ התפוזים.
- מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליה סוגרים היטב עם שני שכבות של נייר כסף שיהיה אטום היטב.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך 15 דקות.
- לאח''מ מורידים את חום התנור ל150 מעלות ואופים במשך 4 וחצי שעות.
- לאח''מ בודקים בעזרת סכין אם הבשר רך, אם אכן הוא רך, מוציאים את נייר הכסף ונייר האפייה ואופים עוד כ 10 דקות לקבלת השחמה יפה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות