כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן

מתכון משובח וקל מאוד להכנה, נתח חזה בקר נאפה בתנור עם פטריות, יין וסילאן ומעניק לכם מנה בשרית מכובדת ויוקרתית

מתכון לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן
חזה בקר צילום: אבי מילר

מתכון לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן / אבי מילר

המצרכים לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן:

  • 3 ק''ג חזה בקר
  • סילאן / דבש / רכז תפוחים
  • 2 חבילות פטריות טריות פרוסות
  • 2 כוסות יין יבש איכותי
  • 1 כוס מיץ תפוזים איכותי
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לחזה בקר עם פטריות ביין וסילאן:

  1. מורחים היטב מכל הכיוונים את חזה הבקר בסילאן או דבש או רכז תפוחים, ומניחים את הנתח על תבנית גבוהה מרופדת בנייר אפייה.
  2. מוסיפים את הפטריות על הנתח וסביבו, ובוזקים על הבקר והפטריות את היין ומיץ התפוזים.
  3. מכסים את התבנית בנייר אפייה ומעליה סוגרים היטב עם שני שכבות של נייר כסף שיהיה אטום היטב.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך 15 דקות.
  5. לאח''מ מורידים את חום התנור ל150 מעלות ואופים במשך 4 וחצי שעות.
  6. לאח''מ בודקים בעזרת סכין אם הבשר רך, אם אכן הוא רך, מוציאים את נייר הכסף ונייר האפייה ואופים עוד כ 10 דקות לקבלת השחמה יפה.

בהצלחה רבה ובתאבון

לדף ההיכרות עם השף אבי מילר לחצו>>>

מתכון בשר חזה בקר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}