מוצלח וטעים במיוחד
מתכון לעוף עם זיתים ופטריות
מתכון מוצלח וטעים במיוחד של זיתים ופטריות, המתבשלים ונאפים יחד עם חלקי עוף משובחים ויוצרים לכם מנה בשרית ומוצלחת
- חני לוין
- ד' טבת התשפ"ב
עוף עם זיתים ופטריות צילום: אורה ארגוב
מתכון לעוף עם זיתים ופטריות / אורה ארגוב
המצרכים לעוף עם זיתים ופטריות:
- 4 כרעיים עוף
- 1 קופסת פטריות שלמות
- 1 קופסת זיתים חרוזים
- 3 כפות שמן
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כף מלח בצל
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית מרק עוף
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית כרכום
- 2 כוסות מים מהברז
- חופן כוסברה לפיזור
אופן ההכנה לעוף זיתים ופטריות:
- בסיר מרתיחים את הזיתים במשך 10 דקות ושוטפים היטב
- מעבירים את הזיתים לקערה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את העופות מכל הכיוונים עד להשחמה נאה.
- מוסיפים לסיר עם העופות את הזיתים ולאח"מ את הפטריות ומערבבים היטב
- מוסיפים כ2 כוסות מים מהברז, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על להבה נמוכה במשך כ40 דקות או עד צמצום הנוזלים
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ואופים במשך 10 דקות.
- מוציאים מהתנור ומפזרים כוסברה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות