עשר דקות הכנה
מתכון לטארטלטים במילוי שוקולד ולוטוס
קינוח אישי וטעים במיוחד שניתן להכין בעשר דקות, קינוח שתוכלו להמירו לפרווה או לחלבי והוא תמיד יצא טעים ומיוחד, זילוף ממרח הלוטוס מעל השוקולד האפוי יחד עם שברי העוגיות מבפנים מעניקים לכם טעם של יוקרה בקלי קלות
- חני לוין
- א' טבת התשפ"ב
טארטלטים במילוי שוקולד ופירורי לוטוס צילום: חני לוין
מתכון לטארטלטים במילוי שוקולד ולוטוס / חני לוין
המצרכים לטארטלטים במילוי שוקולד ולוטוס:
- 2 חב' טארטלטים (כל אחת 24 יחידות)
- 1 קצפת צמחית / שמנת מתוקה
- 2 חבילות שוקולד מריר
- 2 ביצים
- ממרח לוטוס
- עוגיות לוטוס
אופן ההכנה לטארטלטים במילוי שוקולד ולוטוס:
- מחממים בסיר על אש נמוכה את השוקולד והקצפת הצמחית עד להמסה מלאה ומערבבים היטב.
- מורידים מהאש ומצננים היטב.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב לאיחוד.
- חותכים את עוגיות הלוטוס לחתיכות גסות ומניחים על כל טארט 3 שברי עוגיות ומעליהם מזלפים מהשוקולד המומס.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 10 דקות.
- מוציאים מהתנור ומצננים היטב.
- מזלפים מעל כל טארט פרח ממרח הלוטוס ומכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות