ארוחה חגיגית
מתכון לטארטלטים במילוי קרם לימון
קינוח מהיר וטעים במיוחד, מתכון שניתן להמירו בקלות לפרווה שילוב של טארטלטים במילוי של קרם לימוני משובח המוגש עם קישוטי פיסטוק גרוס ורבת משמש יעניק לכם יוקרה לארוחה חגיגית
- שולמית שחר
- כ"ח כסלו התשפ"ב
טארטלטים במילוי קרם לימון צילום: שולמית שחר
מתכון לטארטלטים במילוי קרם לימון / שחר שולמית
המצרכים לטארטלטים במילוי קרם לימון:
- 1 חב' טארטלטים
למלית:
- 2 ביצים גודל לארג'
- 75 גרם סוכר
- 50 גרם לימון
- גרידה מלימון
- 50 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)
- 50 גרם שקדים טחונים
לקישוט:
- ריבת מישמש
- פיסטוק גרוס
אופן ההכנה לטארטלטים במילוי קרם לימון:
הכנת המלית:
- מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח
- במקביל - מחממים במיקרוגל את הלימון עם גרידת הלימון בתוך קערה קטנה, כשזה רותח מוסיפים לזה את החמאה ומערבבים
- מוסיפים את זה בהדרגה לקצף שבמיקסר
- מוסיפים גם את השקדים ומאחדים מסה
- ממלאים את הטארטלטים המוכנים ואופים אותם 10 דקות בתנור שחומם מראש ל160 מעלות
- מורחים מעל בזהירות ריבת מישמש טובה ומפזרים פיסטוק גרוס
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות