קינוח חגיגי
מתכון לעוגת גבינה פרורים אפויה
עוגת גבינה פירורים מיוחדת וטעימה, קלה להכנה ומהירה, מתאימה כקינוח לסעודה חלבית חגיגית או כשמתחשק להתפנק לאחר יום עבודה עמוס
עוגת גבינה פירורים אפויה צילום: אתי זוהר
מתכון לעוגת גבינה פרורים אפויה / אתי זוהר
המצרכים לעוגת גבינה פרורים אפויה:
לבסיס:
- 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף
- 3/4 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס שמן
למילוי:
- 3 גבינה לבנה רגילה
- 3/4 כוס סוכר
- 2 כפות מלאות פודינג וניל
- 3 בצים שלמות
- מעט גרידת לימון
אופן ההכנה לעוגת גבינה פרורים אפויה:
- בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים
- לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומניחים בצד (לפיזור מלמעלה)
- את יתרת פירורי הבצק מהדקים היטב על תבנית אפייה בינונית
הכנת המילוי:
- בקערה נפרדת מכניסים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים היטב לאיחוד.
- יוצקים את הבלילה על שכבת הבצק ומשטחים
- מעל שכבת הבלילה מפזרים את הפירורים ששמרנו בצד
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 עד 50 דקות. או עד להזהבה נאה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות