מתכון ללחמניות ברזילאיות נהדרות
לחמניות מיוגורט וגבינה שהולכות נהדר עם מטבלים פיקנטיים ומורכבות ממספר חומרים פשוטים
- כתבה מקודמת
- י"ח כסלו התשפ"ב
- 1 תגובות
לחמניות ברזיליאות צילום: יח"צ
זמן עבודה: 25 דקות
זמן הכנה: 35 דקות
כמות מנות: 10 סועדים
רכיבים:
- גביע מולר ביאנקו 1.7% או 2.8% (200 גרם)
- חצי כוס שמן זית
- 2 כוסות קמח טפיוקה
- 2 ביצים
- כפית מלח
- בין ½ כוס ל-1 כוס גבינה קשה מגוררת (פרמז'ן, גבינה צהובה או אמנטל)
אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות צלזיוס
- (במקביל) מחממים בסיר קטן את החלב ושמן הזית.
- מכניסים את קמח הטפיוקה למיקסר עם וו גיטרה
- מוסיפים את החלב החם למיקסר ומערבבים היטב
- מחכים מעט בכדי שהעיסה תתקרר ומוסיפים פנימה את הביצים
- מערבבים היטב עד שהעיסה אחידה וחלקה
- מוסיפים את הגבינה והמלח ומאחדים למסה
- יוצרים בידיים (רטובות) יוצרים כדורים ומניחים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה (ניתן גם ליצוק את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון)
- אופים במשך כ- 25 דקות או עד שהלחמניות זהובות למראה וקשיחות למגע
- מצננים ונהנים
- ניתן להגיש עם מטבל סלסה פיקנטי או כל ממרח אהוב אחר.
בתיאבון,
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות