מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים
מתכון מוצלח שהילדים הכי אוהבים, רולדת שוקולד וביסקוויטים המצופה בשוקולד ופקאנים מסוכרים מעניקה לכם קינוח קליל, מהיר והכי טעים שיש
- חני לוין
- י"ד כסלו התשפ"ב
רולדת שוקולד צילום: אתי זוהר
מתכון לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים / אתי זוהר
המצרכים לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:
- 2 חב' שוקולד מריר (200 גר')
- 1 מיכל שמנת מתוקה / קצפת צמחית לפרווה
- 1/4 כוס קוקוס
- 2 שרוולי ביסקוויטים גרוסים (יש להוסיף לפי הצורך)
לציפוי:
- 1 חב' שוקולד מריר
- 1 כף שמן
- פקנים מסוכרים / קוקוס
אופן ההכנה לרולדת שוקולד בציפוי פקנים מסוכרים:
- ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, מוסיפים את הקוקוס והביסקוויטים ומערבבים היטב.
- מכניסים להקפאה של 10 דקות ומגלגלים לרולדה או מכדררים לעיגולים.
- מכניסים למקפיא למשך כשעה או יותר.
הכנת הציפוי:
- ממיסים את השוקולד עם השמן ומערבבים היטב.
- טובלים כל כדור או מזלפים מעל הרולדה ומפזרים את הפקאנים המסוכרים או את הקוקוס מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות