מיוחדת ומכובדת
מתכון לדג פילה אמנון בתנור לצד עגבניות מוקפצות
מתכון קליל ומהיר עם הגשה יוקרתית ומוצלחת, דג אמנון אפוי בתנור המוגש לצד עגבניות מוקפצות, מעניקים יחד מנת פתיחה מיוחדת ומכובדת
- מירב מלכה
- י"ד כסלו התשפ"ב
דג פילה אמנון בתנור לצד עגבניות מוקפצות צילום: מירב מלכה
מתכון לדג פילה אמנון בתנור לצד עגבניות מוקפצות / מירב מלכה
המצרכים לדג פילה אמנון בתנור לצד עגבניות מוקפצות:
לדג:
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- שום גרוס
- חופן כוסברה קצוצה
לעגבניות:
- 1 בצל גדול קצוץ
- 8 עגבניות חתוכות לקוביות
- 1 כפית סוכר
- מלח
- פלפל שחור
- שמן זית
אופן ההכנה לדג פילה אמנון בתנור לצד עגבניות מוקפצות:
הכנת הדג:
- שופכים שמן זית על הדג ומעסים אותו היטב בכדי שהשמן יגיע לכל כיוון.
- מפזרים עליו את המלח, פלפל שחור גרוס ושום גרוס ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 16 עד 20 דקות
- מוציאים מהתנור ומפזרים מעל ירק קצוץ.
הכנת העגבניות:
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מוסיפים את קוביות העגבניות, הסוכר, המלח ופלפל שחור
- ומקפיצים עד לקבלת מרקם רך של העגבניות .(לא יותר מידי שלא יצא מזה מטבוחה).
ההגשה:
- מניחים את הדג על צלחת הגשה, לצידו את העגבניות המוקפצות ומגישים חם.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות