מהמטבח הטריפוליטאי
מתכון למרק עגבניות עם בצקניות - קיקוט
מרק אדום חריף ומהיר המגיע מהמטבח הטריפוליטאי ומשלב בתוכו עגבניות ומגוון תבלינים בתוספת בצקניות בהכנה ביתית יעניק לכם ארוחת צהריים חמה ומפרגנת
- נועם זיגדון
- י"ג כסלו התשפ"ב
- 1 תגובות
מרק עגבניות עם בצקניות – קיקוט צילום: נועם זיגדון
מתכון למרק עגבניות עם בצקניות – קיקוט / נועם זיגדון
המצרכים למרק עגבניות עם בצקניות – קיקוט:
למרק:
- 3 כפות רסק עגבניות
- 6 שיני שום פרוס
- 2 פלפל ירוק חריף חתוך
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 2 כפיות כמון
- 1 כפית קימל טחון
- 1 כף מלח
- 1/2 כוס שמן
- 6-8 כוסות מים
- מיץ מחצי לימון
לבצקניות:
- 1 כוס קמח
- 1 כוס מים
- 3 כפות שמן
- מעט מלח
אופן ההכנה למרק עגבניות עם בצקניות – קיקוט:
הכנת הבצקניות:
- בקערה מערבבים היטב את כל המצרכים יחד לעיסה חלקה וללא גושים
הכנת המרק:
- מחממים סיר עמוק עם השמן ומוסיפים את הפפריקה מערבבים במשך 2 דקות ומוסיפים מעט מים, פלפל חריף, שום ורסק, מערבבים היטב ומשחימים במשך 3-4 דקות
- מתבלים ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ושופכים פנימה את עיסת הבצקניות תוך כדי עירבוב תמידי. מוסיפים את הלימון ומבשלים עוד עשר דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות