טעם משובח
מתכון לעוגת שכבות שוקולד צ׳יפס
עוגת שכבות קלה במיוחד להכנה וטעימה, בשילוב שוקולד צ'יפס מפוזר בין השכבות ומעניק לעוגה טעם משובח במיוחד
עוגת שכבות שוקולד צ'יפס צילום: תמי עמר
מתכון לעוגת שכבות שוקולד צ׳יפס / תמי עמר
המצרכים לעוגת שכבות שוקולד צ׳יפס:
לבצק:
- 3 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1/2 כוס שמן
- 1 שקית סוכר וניל
- מעט תמצית וניל
- ניתן להוסיף מעט מים אם יש צורך
- 2 כוסות שוקולד צ׳יפס
למילוי:
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס קמח
- 2 כפות קפה נמס
- 1 + ¼ כוסות סוכר
לציפוי:
- 1 חב' שוקולד מריר
- 2 כפות חמאת בוטנים
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה לעוגת שכבות שוקולד צ׳יפס:
- בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק מלבד השוקולד צ'יפס עד לקבלת בצק אחיד
- משטחים על תבנית אפייה ומפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס.
הכנת המילוי:
- בעזרת מטרפה ידנית או מיקסר מקציפים את הביצים ומוסיפים בהדרגה את יתר המצרכים למילוי.
- מערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים מעל הבצק בתבנית ומשטחים.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואפים במשך כ40 דקות.
הכנת הציפוי:
- ממיסים על אש נמוכה את כל המצרכים למילוי עד להמסה מלאה.
- שופכים מעל העוגה ומצננים.
- חותכים לריבועים ומגישים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות