קל להכנה
מתכון לפיתות נפתחות במחבת
מתכון מעולה לכל מי שנתקע ללא תנור אפייה ומתחשק לוח על פיתות ביתיות, פיתות מוצלחות על מחבת במתכון קל להכנה
- נועם זיגדון
- ז' כסלו התשפ"ב
- 1 תגובות
פיתות נפתחות במחבת צילום: נועם זיגדון
מתכון לפיתות נפתחות במחבת / נועם זיגדון
המצרכים לפיתות נפתחות במחבת:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג קמח
- 3 כפות שמרים יבשים
- 3 כפות סוכר
- 1 כף מלח
- 3 כוסות מים פושרים
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה לפיתות נפתחות במחבת:
- בקערת המיקסר מכניסים את כל המרכיבים ומערבלים במשך כ-5 דקות
- מתפיחים כ-40 דקות ומורידים אוויר
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים
- מפזרים על משטח העבודה קמח ומרדדים כל כדור לפיתה בעובי 1/2 ס"מ
- מניחים להתפחה של כ-10 דקות
- מחממים מחבת יצוקה ומטגנים את הפיתה על להבה נמוכה כ-2 דקות מכל צד
- אפשר לאפות בתנור ב- 230° במשך 5-7 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות