שווה לנסות
מתכון ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור
מתכון ללאפות המורכבות מעלי תרד ומגוון מצרכי הבית בשילוב של שומשום שחור יוצרים לאפה מושלמת וטעימה במיוחד, מוזמנים לנסות
- שולמית שחר
- ה' כסלו התשפ"ב
לאפות מעלי תרד ושומשום שחור צילום: שולמית שחר
מתכון ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור / שחר שולמית
המצרכים ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור:
מידות אוניברסליות
- 100 גרם תרד טרי
- 1 כפית שום כתוש
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל ארבע העונות
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות קמח
- 1/3 כוס שומשום שחור
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה ללאפות מעלי תרד ושומשום שחור:
- טוחנים את התרד יחד עם כוס מים (כוס מתוך 2 כוסות המים שבמתכון) עד למצב נוזל של ירוק ואחיד
- שמים את הנוזל בקערה ומוסיפים לו את יתר המצרכים ומערבבים עד לאיחוד, יוצקים מידה של 1/2 כוס מהמסה למחבת טפלון משומנת מעט מאוד ומטגנים את הלאפות מ2 הצדדים
- (משמנים מעט מאוד את המחבת לפני כל טיגון ומכסים את הלאפות המוכנות במגבת מטבח עד לשימוש)
- מתקבלות 8 יחידות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות