כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קריספית מוצלחת

מתכון לעוגת תפוחים בחושה חלבית ומושלמת

מתכון לעוגת תפוחים קריספית ומוצלחת, מתכון שגם אתם לא תפסיקו להכין, שילוב של תפוחים עם מרכיבים חלביים יוצרים יחד מאפה מושלם ומלא עניין

מתכון לעוגת תפוחים בחושה חלבית ומושלמת
עוגת תפוחים בחושה חלבית ומושלמת צילום: ברכה לוי

מתכון לעוגת תפוחים בחושה חלבית ומושלמת

המצרכים לעוגת תפוחים בחושה חלבית ומושלמת:

  • 1.5 כוסות קמח
  • 1.5 כפיות אבקת אפיה
  • 125 גרם חמאה רכה
  • 125 גרם סוכר חום
  • 50 גרם סוכר לבן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 7 כפות חלב קר
  • 2 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות

אופן ההכנה לעוגת תפוחים בחושה חלבית ומושלמת:

  1. בקערה מערבבים היטב את החמאה, סוכר, ביצים שלמות ותמצית וניל עד לאיחוד.
  2. מוסיפים קמח, קינמון ואבקת אפיה ומערבבים, מוסיפים בהדרגה את החלב ולבסוף מוסיפים את התפוחים, מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  3. משמנים היטב תבנית (אינגליש קייק) ויוצקים לתוכה את הבלילה
  4. בקערית, מערבבים כפית קינמון עם 3 כפות סוכר  ומפזרים מעל העוגה. משאירים מעט מתערובת הסוכר והקינמון לפיזור מעל העוגה כשהיא יוצאת מהתנור
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות ואופים במשך כ50 דקות עד לאפייה מלאה.
  6. מוציאים מהתנור ומפזרים מתערובת הסוכר והקינמון.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ba su  ברכה לוי

מתכון עוגת תפוחים עוגה בחושה חלבי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}