כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
קריספיים במיוחד

מתכון לצ'יפס מרובע תפוח והכי טעים

רעיון חדש ומקורי במיוחד לצ'יפס בטעם משובח ובהגשה מעניינת יותר, צ'יפס ריבועים קריספי שלא תפסיקו לנשנש, רק תצטיידו במבחר מטבלים, סלט ירקות עשיר ויש לכם ארוחת ערב מוצלחת

מתכון לצ'יפס מרובע תפוח והכי טעים
צ'יפס מרובע תפוח צילום: נועם זיגדון

מתכון לצ'יפס מרובע תפוח / נועם זיגדון

המצרכים לצ'יפס מרובע תפוח:

  • 3 תפוחי אדמה בנונים מבושלים
  • 4 כפות מלאות קורנפלור
  • 1 כפית מלח 
  • ¼ כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור

אופן ההכנה לצ'יפס מרובע תפוח:

  1. את תפוחי האדמה מועכים בעזרת מועך פירה
  2. מוסיפים את הקורנפלור והתבלינים ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה וללא גושים
  3. מפזרים על משטח העבודה מעט קורנפלור ומחלקים את בצק תפוחי האדמה שנוצר ל-4 חלקים
  4. כל חלק מגלגלים לנקניק דק וארוך
  5. חותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ ובעזרת מזלג טבול בקורנפלור מועכים כל הקובייה מעט כך שיווצרו פסים על הקובייה
  6. הצ'יפס לאחר חיתוך ומעיכה ע''י מזלג. קרדיט: נועם זיגדון
  7. מחממים סיר עם שמן עמוק ומכניסים את קוביות לאחר שהשמן רותח.
  8. מטגנים עד לקבלת גוון שחום.
  9. מגישים לצד מטבלים שונים וסלט ירקות עשיר.

בהצלחה רבה ובתאבון

צ'יפס תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}