ארוחה בשרית מושלמת
מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי
פרגיות ברוטב טריאקי במתכון מוצלח וטעים במיוחד, בשילוב של בצל ירוק ושומשום המעניקים את המראה היוקרתי והמרשים לארוחה בשרית מושלמת
- נועם זיגדון
- ג' כסלו התשפ"ב
- 1 תגובות
פרגיות ברוטב טריאקי צילום: נועם זיגדון
מתכון לפרגיות ברוטב טריאקי / נועם זיגדון
המצרכים לפרגיות ברוטב טריאקי:
- 1 ק"ג פרגיות חתוכות
- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון
- ¼ צרור כוסברה קצוצה
- 5 שיני שום
- 1 כף סוכר חום
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 3 כפות רוטב טריאקי
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כף שטוחה מרק עוף
- 1 כף פפריקה מתוקה
- ¼ כפית כורכום
- ¼ כוס שמן
- 1 כפית מלח
להגשה:
- שומשום
- בצל ירוק
אופן ההכנה לפרגיות ברוטב טריאקי:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה
- מוסיפים את הסוכר ומערבבים כדקה עד להמסה מלאה
- מוסיפים את הפרגיות ומטגנים במשך כ-3 מכל הצדדים
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כמה דקות, מתבלים ומפזרים כוסברה
- מעבירים ללהבה בנונית על אש נמוכה ומבשלים במשך כשעה
- מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות