תוספת פיקנטית
מתכון לרוטב שיפקה, שום ולימון
רוטב שיפקה עם שום ולימון מעניק לכם תוספת פיקנטית המשדרגת כל כריך ומתאימה גם להגשה עם סלט חומוס, מתכון מוצלח וקל להכנה
- נועם זיגדון
- כ"ט חשון התשפ"ב
רוטב שיפקה, שום ולימון צילום: נועם זיגדון
מתכון לרוטב שיפקה, שום ולימון / נועם זיגדון
המצרכים לרוטב שיפקה, שום ולימון:
- 1 קופסא פלפל שיפקה כבוש
- 1 לימון שלם
- 1 פלפל חריף - אופציונלי
- ½ צרור כוסברה
- 5 שיני שום
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- ¼ כפית מלח
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה לרוטב שיפקה, שום ולימון:
- טוחנים הכל בבלנדר / בסלייסר ומעבירים לקופסא, שופכים מלמעלה את השמן ומערבבים.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות