חדש ממולר: טעמי רימון תפוז ותפוח קינמון
סדרת מולר פרופ: מהדורת חורף מיוחדת בטעמים מגניבים ומיוחדים – רימון תפוז ותפוח קינמון • ללא חומרים משמרים
- כתבה מקודמת
- כ"ו חשון התשפ"ב
מולר פרופ צילום: יח"צ
מולר ממשיכה לחדש ולהפתיע, ומשיקה מהדורת חורף מיוחדת לזמן מוגבל של שני טעמים מגניבים ומיוחדים בסדרת מולר פרופ - רימון תפוז ותפוח קינמון. כמו בשאר הטעמים הקודמים, בפיתוח הטעמים החדשים הושקעה עבודת תכנון יסודית ומעמיקה, ממוצרים המיוצרים מפירות אמיתיים ואיכותיים ללא כל תוספת של חומרים משמרים.
מולר פרופ הינו יוגורט לבן מעולה שעליו מונחת קציפה מרעננת מפרי טבעי. הקציפה, עשויה מהפירות הטבעיים והאיכותיים ביותר, ללא חומרים משמרים. את קציפת הפרי מכינים מפירות מובחרים וטריים שבאמצעות טכנולוגיה חדשנית ומתקדמת, הופכים לקציפת פירות טעימה ואיכותית.
הטעמים החדשים מצטרפים לסדרה הכוללת מגוון טעמים איכותיים היישר מן הטבע: תות שדה, פירות יער, קוקוס אננס, אפרסק-פסיפלורה ולימון, זאת בנוסף למהדורה מיוחדת בטעם מנגו ותות שדה עם 0.9% בלבד. להשיג בנקודות המכירה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות