כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעם נפלא

מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט

חביתת ירק בשינוי אדרת, מיוחדת וטעימה הנקראת גם 'אכבר אומלט', רולדה במילויים שונים, מתאימה לארוחת בוקר או ערב ומעניקה יוקרה וטעם נפלא

מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט
רולדת ירק אכבר אומלט צילום: נועם זיגדון

מתכון לרולדת ירק - אכבר אומלט / נועם זיגדון

המצרכים לרולדת ירק - אכבר אומלט:

כוס מדידה חד פעמית חמה

  • 5 ביצים L
  • ½ צרור פטרוזיליה או כוסברה
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות שמן
  • ½ שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס קמח

אפשרויות מילוי:

  • כבד קצוץ
  • תפוח אדמה
  • גבינות וירקות
  • סביח ועוד

אופן ההכנה רולדת ירק - אכבר אומלט:

  1. מכניסים לקוצץ את כל המצרכים וטוחנים היטב
  2. משטחים באופן שווה על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים במשך 5 דקות על 180°
  3. מגלגלים את האומלט בעודו חם עם הנייר עד לצינון.
  4. לאחר הצינון פותחים את הרולדה וממלאים במילוי האהוב עליכם.
  5. מגלגלים שוב וחותכים לפרוסות.

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון רולדה חביתה ירק

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}