טעימה במיוחד
מתכון לריבת בצל מיוחדת
ריבת בצל טעימה שתוסיף המון טעם ותשדרג כל מנה, מתאימה והולכת מעולה עם סלופי גו', אסאדו מפורק, פטה כבד או כבד מתקתק, מתכון מומלץ וטעים במיוחד
- שולמית שחר
- ט' חשון התשפ"ב
ריבת בצל צילום: שולמית שחר
מתכון לריבת בצל מיוחדת / שחר שולמית
המצרכים לריבת בצל מיוחדת:
- 10 בצלים בינוניים
- 1 כוס שמן (מידה של כוס חד פעמית סטנדרטית)
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 6 כפות סילאן
אופן ההכנה לריבת בצל מיוחדת:
- מקלפים וחותכים את הבצל לפרוסות דקות
- מטגנים את הבצל עם השמן עד להזהבה
- מוסיפים לבצל את החומץ הבלסמי והסילאן ומערבבים וממשיכים לטגן עד למראה ריבתי
- צריך סבלנות כי התהליך ארוך אבל משתלם
- עובדים עם חום בינוני נמוך וכל הזמן מערבבים כדי למנוע חריכה של הריבה
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות