כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
ממכרות וטעימות

מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך

עוגיות מושלמות וממכרות במיוחד, עוגיות תמרים, נשמרות מעולה במקפיא ומתאימות להגשה בכל עת וכקינוח לכל אורח מפתיע

מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך
עוגיות תמרים מבצק שמרים פריך צילום: נועם זיגדון

מתכון לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך

המצרכים לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך:

כוס מדידה חד פעמית חמה

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כף שמרים
  • מעט תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 2 מרגרינה
  • 1/2 כוס מים
  • 2 טיפות תמצית זהר (מומלץ)

למילוי:

  • ממרח תמרים
  • קינמון
  • אגוזים קצוצים

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן הכנה לעוגיות תמרים מבצק שמרים פריך:

  1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק רך וחלק
  2. מכניסים את הבצק למשך חצי שעה למקרר
  3. מחלקים את הבצק ל- 8 חלקים שווים ופותחים כל חלק לעלה דק
  4. מורחים בממרח תמרים, מפזרים מעט קינמון ואגוזים קצוצים ומגלגלים לרולדה
  5. חותכים לעוגיות ומסדרים בתבנית, כל עוגייה מברישים בביצה ומפזרים שומשום
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש על- 180° ואופים עד להזהבה נאה.

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: יפה זיגדון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון עוגיות תמרים קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}