מהיר, קליל ופרווה
מתכון לקינוחי כוסות אוראו עם קצפת ריבת חלב ופצפוצי קורנפלקס
מתכון מהיר וקליל והכי חשוב פרווה, מתאים לכל ארוחה כקינוח יוקרתי ומרשים במיוחד, שילוב שכבת עוגיות האוראו עם קצפת ריבת חלב ופצפוצי קורנפלקס יעשירו את הסעודה ויעניקו לה טעם של עוד
- חני לוין
- ז' חשון התשפ"ב
קינוח אוראו עם קצפת ריבת חלב ופצפוצי קורנפלקס צילום: חני לוין
מתכון לקינוחי כוסות אוראו עם קצפת ריבת חלב ופצפוצי קורנפלקס / חני לוין
המצרכים לקינוחי כוסות אוראו עם קצפת ריבת חלב ופצפוצי קורנפלקס:
- 1 מיכל קצפת צמחית
- 1 חב' פודינג ריבת חלב
- עוגיות אוראו (על כל כוס קינוח עוגייה וחצי בערך)
- קורנפלקס
- 100 גר' שוקולד מריר
- 1 כף שמן
- כוסות יוקרה להרכבת הקינוח בתוכו
אופן ההכנה לקינוחי כוסות אוראו עם קצפת ריבת חלב ופצפוצי קורנפלקס:
- מרסקים את עוגיות האוראו ומניחים שכבה בתחתית כל כוס קינוח.
- מקציפים את הקצפת הצמחית עם פודינג ריבת חלב עד לקבלת קצפת יציבה.
- בעזרת שקית זילוף עם צנטר כוכב מזלפים את הקצפת מעל לשכבת העוגיות המרוסקות שבכוס
- ממיסים את השוקולד המריר עם כף השמן ומערבבים היטב, מוסיפים לשוקולד קורנפלקס לפי העין ומערבבים היטב עד שכל הקורנפלקס מקבל שוקולד.
- מניחים כף או כפית מפצפוצי הקורנפלקס על הקינוח המוכן ומכניסים לקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות