מתכון לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות
עוגיות פבלובה מיוחדות וטעימות במרקם מוצלח, מקצפת חלבונים משובחת המעניקה קינוח אוורירי ומיוחד המתאים למילוי של פירות יער או כל מה שאוהבים
עוגיות פבלובה צילום: תמרה בר מוחא
מתכון לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות
המצרכים לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות:
- 100 גרם חלבון
- 100 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם סוכר
- 15 גרם קורנפלור
- צבע מאכל ג'ל
אופן ההכנה לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות:
- מקציפים חלבון עד לקצף גבוה לבנבן ויפה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים לקצף יציב.
- מנפים לתוך הקערה את הסוכר והקורנפלור והצבע מאכל מוסיפים ומערבבים אם המיקסר מעט ומכבים ועוזרים לו להתאחד ביד בעזרת המקצף עד לתערובת אחידה.
- לפבלובה: צנטר קטן עיגול.
- לנשיקות: כוכב או עיגול גדול.
- ממלאים שקית זילוף אם צנטר שיצרנו בה כבר חור למטה.
- ומזלפים לפבלובה מהן שבלול ומסביב עיגול עיגול ואם זה לב אז משתי צידי הלב כדי לישמור על השפיץ של הלב למטה.
- אופים על 90 מעלות למשך 3 שעות לפבלובה. לנשיקות מספיק גם שעתיים וזה תלוי בגודל שלהם.
- עד שזה מתנתק מהתבנית לחלוטין
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תמרה בר מוחא
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות