כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות

עוגיות פבלובה מיוחדות וטעימות במרקם מוצלח, מקצפת חלבונים משובחת המעניקה קינוח אוורירי ומיוחד המתאים למילוי של פירות יער או כל מה שאוהבים

מתכון לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות
עוגיות פבלובה צילום: תמרה בר מוחא

מתכון לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות

המצרכים לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות:

  • 100 גרם חלבון
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם סוכר
  • 15 גרם קורנפלור
  • צבע מאכל ג'ל

אופן ההכנה לנשיקות / עוגיות פבלובה לבבות:

  1. מקציפים חלבון עד לקצף גבוה לבנבן ויפה ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים לקצף יציב.
  2. מנפים לתוך הקערה את הסוכר והקורנפלור והצבע מאכל מוסיפים ומערבבים אם המיקסר מעט ומכבים ועוזרים לו להתאחד ביד בעזרת המקצף עד לתערובת אחידה.
  3. לפבלובה: צנטר קטן עיגול.
  4. לנשיקות: כוכב או עיגול גדול.
  5. ממלאים שקית זילוף אם צנטר שיצרנו בה כבר חור למטה.
  6. ומזלפים לפבלובה מהן שבלול ומסביב עיגול עיגול ואם זה לב אז משתי צידי הלב כדי לישמור על השפיץ של הלב למטה.
  7. אופים על 90 מעלות למשך 3 שעות לפבלובה. לנשיקות מספיק גם שעתיים וזה תלוי בגודל שלהם.
  8. עד שזה מתנתק מהתבנית לחלוטין

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: תמרה בר מוחא

מתכון עוגיות נשיקות

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}