כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
ארוחת צהריים אסיאתית

מתכון לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד

מתכון מוצלח למוקפץ ירקות בשילוב של קציצות בקר מטוגנות המתבשלים יחד ויוצרים ארוחת צהריים אסיאתית מושלמת

מתכון לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד
קציצות בשר ומוקפץ ירוקת בסיר אחד צילום: ורד כהן

מתכון לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד

המצרכים לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד:

לקציצות הבשר:

  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 1/4 בצל קצוץ
  • צרור כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום כתוש
  • מלח
  • פלפל
  • כמון
  • פירורי לחם
  • 1 ביצה

למוקפץ:

  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 2 גזר חתוך לרצועות
  • פטריות חתוכות
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
  • 1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
  • 1 קישוא גדול חתוך לרצועות

תבלינים:

  • ג'ינג'ל
  • מעט צ'ילי גרוס
  • מעט סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 1/2 כוס רוטב סויה

אופן ההכנה לקציצות בשר ומוקפץ ירקות בסיר אחד:

  1. בקערה מכניסים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
  2. יוצרים קציצות קטנות ומטגנים אותן משני הכיוונים עד להשחמה.
  3. מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומוסיפים את כל הירקות למוקפץ. מקפיצים במשך 5 דקות, מוסיפים את התבלינים והסויה ומערבבים היטב.
  4. מערבבים היטב ומבשלים במשך 10 דקות.
  5. מוסיפים את הקציצות המטוגנות, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הירקות.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: ורד כהן.

מתכון מוקפץ קציצות בקר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}