נוסטלגיה בבית
מתכון להכנת זיתים כבושים
מתכון נוסטלגי ומוצלח להכנת זיתים כבושים בבית, זיתים שהילדים לא ישכחו לעולם את הטעם הנפלא והביתי שלהם
- נועם זיגדון
- כ"ט תשרי התשפ"ב
- 1 תגובות
זיתים כבושים צילום: נועם זיגדון
מתכון לזיתים כבושים
המצרכים לזיתים כבושים:
- 2 ק"ג זיתים ירוקים
- ½ ראש שום
- 6 עלי דפנה
- ¼ כפית פלפל אנגלי שלם
- ¼ כוס שמן זית
- 1 לימון חצוי ופרוס
- מים
- מלח
אופן ההכנה לזיתים כבושים:
- בעזרת פטיש בוקעים את הזיתים, מכניסים לצנצנת ומכסים במים
- סוגרים את הצנצנת ובמשך שבוע מחליפים כל יום את המים (אפשר אפילו פעמים ביום) כדי להוציא מרירות
- לאחר שבוע מרוקנים את המים מהצנצנת ומוסיפים את השום, העלי דפנה, הלימון והפלפל השחור, ממלאים את הצנצנת במים עד לכיסוי הזיתים
- על כל כוס מים מוסיפים כפית של מלח ושופכים מעל את השמן זית
- סוגרים את הצנצנת וממתינים שבוע
- לאחר שבוע הזיתים מוכנים לאכילה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות