כ"א כסלו התשפ"ה
22.12.2024
משהו שונה לחג

מתכון לשיפודי שישליק הודו

'שיפודים' המאכל האהוב על כל הילדים, מתאים לכל ארוחה חגיגית כשמתחשק לגוון עם תוספת מעניינת, שיפודי בשר שישליק בתיבול משובח וטעים במיוחד

מתכון לשיפודי שישליק הודו
שיפודי שישליק הודו צילום: נועם זיגדון

מתכון לשיפודי שישליק הודו

אופן ההכנה לשיפודי שישליק הודו:

  • 1 ק"ג שישליק חתוכות לקוביות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף מלח
  • 1/2 כף ראס אל חנות
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית הל טחון
  • 1 כפית אבקת שום
  • פלפל שאטה טחון חריף ומתוק
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שמן

אופן ההכנה לשיפודי שישליק הודו:

  1. מערבבים את כל התבלינים בקערה
  2. מכניסים את קוביות השישליק ומערבבים היטב.
  3. משפדים וצולים על מחבת פסים משני צדדים

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון שיפודים בשרי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}