משהו שונה לחג
מתכון לשיפודי שישליק הודו
'שיפודים' המאכל האהוב על כל הילדים, מתאים לכל ארוחה חגיגית כשמתחשק לגוון עם תוספת מעניינת, שיפודי בשר שישליק בתיבול משובח וטעים במיוחד
- חני לוין
- כ"א תשרי התשפ"ב
שיפודי שישליק הודו צילום: נועם זיגדון
מתכון לשיפודי שישליק הודו
אופן ההכנה לשיפודי שישליק הודו:
- 1 ק"ג שישליק חתוכות לקוביות
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/2 כף מלח
- 1/2 כף ראס אל חנות
- 1 כף כמון
- 1 כפית הל טחון
- 1 כפית אבקת שום
- פלפל שאטה טחון חריף ומתוק
- פלפל שחור
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה לשיפודי שישליק הודו:
- מערבבים את כל התבלינים בקערה
- מכניסים את קוביות השישליק ומערבבים היטב.
- משפדים וצולים על מחבת פסים משני צדדים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות