יוקרה לשולחן השבת
מתכון לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי
תבשיל מוח משובח ברוטב פיקנטי וטעים במיוחד, מתאים להגשה כמנה עיקרית לצד כל תבשיל אהוב ומעניק יוקרה לשולחן השבת
- נועם זיגדון
- י"ח תשרי התשפ"ב
תבשיל מוח ברוטב פיקנטי צילום: נועם זיגדון
מתכון לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי
המצרכים לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי:
- 1 ק"ג מוח נקי מקליפה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כוס גרגרי חומוס סנפרוסט או חומוס מושרה ומבושל חצי בישול
- פלפל חריף יבש
- פלפל חריף ירוק
- 1/2 ראש שום
- כוסברה קצוצה
- פפריקה מתוקה
- מעט אבקת מרק עוף
- כורכום
- כמון
- מלח
- מים
- שמן
אופן ההכנה לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי:
- מחממים סיר עם מעט שמן, מוסיפים את הרסק והפפריקה ומערבבים, משחימים מעט ומוסיפים 3/4 כוס מים, מוסיפים את הפלפל, השום והחומוס, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה עד להתרככות של החומוס
- מוסיפים את המוח, מפזרים כוסברה קצוצה ומבשלים כ-20 דקות
- מידי פעם מרטיבים את המוח ברוטב בעזרת כף.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות