כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
יוקרה לשולחן השבת

מתכון לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי

תבשיל מוח משובח ברוטב פיקנטי וטעים במיוחד, מתאים להגשה כמנה עיקרית לצד כל תבשיל אהוב ומעניק יוקרה לשולחן השבת

מתכון לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי
תבשיל מוח ברוטב פיקנטי צילום: נועם זיגדון

מתכון לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי

המצרכים לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי:

  • 1 ק"ג מוח נקי מקליפה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 כוס גרגרי חומוס סנפרוסט או חומוס מושרה ומבושל חצי בישול
  • פלפל חריף יבש
  • פלפל חריף ירוק
  • 1/2 ראש שום
  • כוסברה קצוצה
  • פפריקה מתוקה
  • מעט אבקת מרק עוף
  • כורכום
  • כמון
  • מלח
  • מים
  • שמן

אופן ההכנה לתבשיל מוח ברוטב פיקנטי:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן, מוסיפים את הרסק והפפריקה ומערבבים, משחימים מעט ומוסיפים 3/4 כוס מים, מוסיפים את הפלפל, השום והחומוס, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים על אש נמוכה עד להתרככות של החומוס
  2. מוסיפים את המוח, מפזרים כוסברה קצוצה ומבשלים כ-20 דקות
  3. מידי פעם מרטיבים את המוח ברוטב בעזרת כף.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון מוח תבשילים

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}