כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
טעם משובח

מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק

חלופה נהדרת לפיסטוק (שמחירו יקר מאוד) מבלי לוותר על הצבע הירקרק החלומי, הירוק הזה שמפאר כל קינוח עוגה או פטיפור יעניק לכם יוקרה וטעם משובח יותר

מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק
שקדים במסווה של פיסטוק צילום: שולמית שחר

מתכון לשקדים במסווה של פיסטוק / מאת: שולמית שחר

המצרכים לשקדים במסווה של פיסטוק:

  • 120 גרם שקדים גרוסים לא קלויים
  • 2 כפיות מיים רותחים
  • טיפה צבע מאכל ירוק נאון
  • טיפה צבע מאכל ירוק זיית (צבעי ג'יל)

אופן ההכנה לשקדים במסווה של פיסטוק:

  1. מערבבים בקערית קטנה את המיים עם צבעי המאכל ושופכים את זה על גבי השקדים הגרוסים ומערבבים היטב
  2. מניחים שעה למנוחה ומערבבים וחוזרים על הפעולה שוב לאחר שעה
  3. מדליקים תנור על חום של 100 מעלות ואופים כחצי שעה ומערבבים בין לבין

בהצלחה רבה ובתאבון

שקדים פיסטוק מתכון עיטור קינוח

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}