חג בפה!
מתכון לקינוח בכוס שגונב את ההצגה
לכבוד סוכות שף רותם בן מויאל הכין לכם קינוח מהחלומות... • שכבות מפנקות של שערות קדאיף אפויות, קרם מסקרפונה עשיר ופירות מקורמלים
- בשיתוף רמי לוי
- ו' תשרי התשפ"ב
- 2 תגובות
קינוח לחג צילום: יח"צ
רותם בן מויאל
לבסיס:
רותם בן מויאל
200 גרם חמאה מומסת
חבילת קדאיף
לקרם:
250 גרם מסקרפונה
2 שמנת להקצפה
3 כפות אבקת סוכר
לפירות:
.4 תפוחי עץ גראנד סמית חתוכים לקוביות
1/2 כוס חמוציות מיובשות
כפית קינמון
3 כפות סוכר חום
20 גרם חמאה
.שקדים גרוסים קלויים
אופן ההכנה:
1 מערבבים בקערה את שערות הקדאיף עם חמאה מומסת ואופים על תבנית שטוחה עד להזהבה כ- 10 דקות ב- 200 מעלות
2 במחבת מניחים חמאה, סוכר וקינמון, ממיסים ומוסיפים את תפוחי העץ וחמוציות, מבשלים עד לריכוך התפוחים כ- 6 דקות ומצננים
3 מקציפים יחד את מרכיבי הקרם ומעבירים לשקית זילוף
בכוס הגשה מרכיבים שכבות לפי הסדר הבא:
קדאיף, קרם, פירות, קדאיף, קרם, פירות ושקדים קלויים מעל.
לעוד מתכונים לחג במחירי רמי לוי הכנסו לאתר רמי לוי הבלוג >>
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות