מתכון ללביבות פראסה – לוף עם תפוחי אדמה, ירק ועוף
לביבות לוף המתאימות במיוחד לראש השנה, בשריות ומוצלחות משולבות עם תפוחי אדמה וירק קצוץ, בצל ומגוון תבלינים, מעניקות טעם מיוחד וחגיגי
- חני לוין
- כ"ט אלול התשפ"א
לביבות פראסה – לוף עם תפוחי אדמה, ירק ועוף צילום: עליזה עליון
מתכון ללביבות פראסה – לוף עם תפוחי אדמה, ירק ועוף
המצרכים ללביבות פראסה – לוף עם תפוחי אדמה, ירק ועוף:
- 4 גזעים של לוף
- 1 תפו"א מבושל ומגורד
- 1 ביצה
- 300גר חזה עוף טחון
- חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
- בצל מגורד וסחוט
- 2 כפות פירורי לחם
- פלפל שחור
- מלח
- מעט אבקת מרק עוף
- 1 כפית כורכום
- מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה ללביבות פראסה – לוף עם תפוחי אדמה, ירק ועוף:
- חותכים את הלוף לטבעות ומכניסים לסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מבשלים עד לריכוך, מצננים היטב וסוחטים הייטב מנוזלים
- קוצצים היטב על קרש חיתוך עם סכין חדה או במעבד מזון. (אך לא למירקם דייסתי.)
- בקערה מכניסים את הלוף הקצוץ ומוסיפים את יתרת המצרכים, מערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- מכדררים לכדורים בגודל שזיף. ומועכים מעט. מפזרים מעט קמח. ומטגנים בשמן חם עד להשחמה משני הכיוונים.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: עליזה עליון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות