מתכון לדלורית בסילאן וירק
סימן לראש השנה או תוספת שמחממת את הלב, פרוסות דלורית המתבשלות ברוטב סילאן עם פלפל ארבע העונות, פפריקה ופטרוזיליה קצוצה, מנה משובחת וטעימה במיוחד
- שולמית שחר
- כ"ט אלול התשפ"א
דלורית בסילאן וירק צילום: שולמית שחר
מתכון לדלורית בסילאן וירק / מאת: שחר שולמית
המצרכים לדלורית בסילאן וירק:
מידת כוס חד פעמית סטנדרטית לשתיה חמה
- דלורית בינונית
- כוס מים
- 4 כפות שמן
- 4 כפות סילאן
- 1/2 כפית פלפל ארבע העונות
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
- חופן פטרוזיליה
אופן ההכנה לדלורית בסילאן וירק:
- מקלפים ופורסים את הדלורית לפרוסות ומניחים אותן בסיר
- מוסיפים לסיר את המים ומפזרים מעל את התבלינים מלבד הפטרוזליה
- מרתיחים את התבשיל ומנמיכים למינימום ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך הדלורית (הדלורית מפרישה מעט נוזלים)
- בין לבין לוקחים בכף מהרוטב ויוצקים על גבי הדלורית
- מפזרים מעל את הפטרוזליה ומבשלים עוד מספר דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות