תוספת למנה עיקרית
מתכון לחזה עוף בטמפורה
מנה מעניינת, קלילה וטעימה של קוביות חזה עוף המטוגנות בשמן עמוק בטמפורה מיוחדת המעניקה טעם מיוחד ומתאימה כתוספת מושלמת לכל מנה עיקרית
- חני לוין
- כ"ח אלול התשפ"א
חזה עוף בטמפור צילום: מעין גז
מתכון לחזה עוף בטמפורה
המצרכים לחזה עוף בטמפורה:
- 1 ק"ג חזה עוף
- 1 כוס קמח לבן
- 1 שקית אבקת אפייה / כוס סודה לשתיה (לא אבקה)
- מים
- שמן
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל חור
- אבקת גריל עוף
- אבקת שום
- מעט אבקת מרק
אופן הכנה לחזה עוף בטמפורה:
- חותכים את חזה העוף לריבועים ומניחים בקערה
- בקערה נוספת מכניסים כוס קמח, שקית אבקת אפייה, כוס מים, ביצה ותבלינים
- מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד לקבלת בלילה סמיכה.
- בינתיים מחממים סיר רחב עם שמן עמוק.
- את קוביות חזה העוף מכניסים לקערת הבלילה וטובלים אותם היטב.
- מכניסים לסיר עם השמן החם ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
- מוציאים על נייר סופג ומתענגים.
- ניתן להקפיץ עם רוטב צ'ילי או לאכול לצד רטבים אסייאתים שונים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: מעין גז
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות