כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

סופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' עם מתכון ייחודי לסופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים

סופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים
סופגניות צילום: יח"צ

זמן עבודה: 20 דקות

זמן הכנה: 20 דקות

כמות מנות: 10 יחידות בגודל בינוני

רכיבים:

כוס ורבע קמח תופח מנופה (175 גרם)

2 כפות גדושות סוכר

גביע יוגורט מולר נטורל  1.7% או 2.8% (200 גרם)

יחידה 1 ביצה

כפית תמצית וניל

קורט מלח

שמן קנולה לטיגון

מרכיבי המילוי והקישוט:

גביע יוגורט מולר פרופ (בכל טעם לבחירה)

אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה:

  1. 1. מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת בלילה חלקה
  2. 2. מחממים סיר עם שמן עד לגובה 2/3
  3. 3. כשהשמן חם (170-180 מעלות) לוקחים מהבלילה ומניחים בשמן בעזרת כף עמוקה משומנת במהירות ובבת אחת
  4. 4. מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה
  5. 5. מניחים על נייר סופג ומצננים מעט

אופן הכנת המילוי :

  1. 1. מערבבים את המולר פרופ ומעבירים לשקית זילוף/מזרק למילוי, וממלאים את הסופגנייה
  2. 2. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
סופגניות

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}