סופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית' עם מתכון ייחודי לסופגניות יוגורט במילוי מולר פרופ בטעמים
- כתבה מקודמת
- כ"ח אלול התשפ"א
סופגניות צילום: יח"צ
זמן עבודה: 20 דקות
זמן הכנה: 20 דקות
כמות מנות: 10 יחידות בגודל בינוני
רכיבים:
כוס ורבע קמח תופח מנופה (175 גרם)
2 כפות גדושות סוכר
גביע יוגורט מולר נטורל 1.7% או 2.8% (200 גרם)
יחידה 1 ביצה
כפית תמצית וניל
קורט מלח
שמן קנולה לטיגון
מרכיבי המילוי והקישוט:
גביע יוגורט מולר פרופ (בכל טעם לבחירה)
אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
- 1. מערבבים את כל החומרים מלבד השמן בקערה לפי הסדר בו הם רשומים עד לקבלת בלילה חלקה
- 2. מחממים סיר עם שמן עד לגובה 2/3
- 3. כשהשמן חם (170-180 מעלות) לוקחים מהבלילה ומניחים בשמן בעזרת כף עמוקה משומנת במהירות ובבת אחת
- 4. מנמיכים את האש ומטגנים משני הצדדים במשך 6-7 דקות עד להזהבה
- 5. מניחים על נייר סופג ומצננים מעט
אופן הכנת המילוי :
- 1. מערבבים את המולר פרופ ומעבירים לשקית זילוף/מזרק למילוי, וממלאים את הסופגנייה
- 2. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות