נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית עם מתכון ייחודי לפנקייק ששווה לטעום ושווה לנסות
- כתבה מקודמת
- כ"ח אלול התשפ"א
פנקייק צילום: יח"צ
רכיבים:
כוס קמח לבן מנופה
2 כפות סוכר
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
גביע מולר פרוט תות 0.9%
ביצה
25גרם חמאה מומסת
לטיגון :
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים עם מטרפה היטב בקערה את מרכיבי הפנקייק היבשים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן עד לקבלת בלילה חלקה.
- מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני ויוצקים מן הבלילה למחבת החמה
- ממתינים עד להיווצרות בועות בצידו העליון של הפנקייק, לאחר מכן הופכים לצידו השני למשך עוד כחצי דקה ומוציאים.
בתאבון
שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות