כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית עם מתכון ייחודי לפנקייק ששווה לטעום ושווה לנסות

נהנים מהטבע עם פנקייק מולר פרופ תות
פנקייק צילום: יח"צ

רכיבים:

כוס קמח לבן מנופה
2 כפות סוכר
כפית אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
גביע מולר פרוט תות 0.9%
ביצה
 25גרם חמאה מומסת
לטיגון :
שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

  • מערבבים עם מטרפה היטב בקערה את מרכיבי הפנקייק היבשים ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים למעט השמן עד לקבלת בלילה חלקה.
  • מחממים במחבת טפלון מעט שמן לחום בינוני ויוצקים מן הבלילה למחבת החמה
  • ממתינים עד להיווצרות בועות בצידו העליון של הפנקייק, לאחר מכן הופכים לצידו השני למשך עוד כחצי דקה ומוציאים.

בתאבון

שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של 'החברה המרכזית'

פנקייק

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}