מנה עיקרית
מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל
תבשיל בשר מושלם וקל להכנה, מתאים במיוחד כמנה עיקרית בערב שבת לצד אורז לבן, או תפוחי אדמה אפויים ויש לכם מנת יוקרה טעימה ומושקעת
- חני לוין
- כ"ו אלול התשפ"א
תבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל צילום: ורד כהן
מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל
המצרכים לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל:
- בשר מס' 5 או 8 חתוך לקוביות
- 2 בצלים גדולים פרוסים
- 3 עלי דפנה
- 4 פלפל אנגלי
- 4 שיני שום
- 2 פלפל שאטה
- 1 חב' פטריות
- פלפל לבן
- מלח
- כורכום
- כמון
- מעט מים
אופן ההכנה לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל:
- מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את כל המצרכים לפי הסדר מלבד קוביות הבשר והמים.
- מערבבים היטב ומוסיפים מעט מים מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות הבשר.
- מערבבים קלות, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
- מבשלים על אש נמוכה עם סיר מכוסה במשך 3 שעות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: ורד כהן.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות