כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה עיקרית

מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל

תבשיל בשר מושלם וקל להכנה, מתאים במיוחד כמנה עיקרית בערב שבת לצד אורז לבן, או תפוחי אדמה אפויים ויש לכם מנת יוקרה טעימה ומושקעת

מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל
תבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל צילום: ורד כהן

מתכון לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל

המצרכים לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל:

  • בשר מס' 5  או 8 חתוך לקוביות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים
  • 3 עלי דפנה
  • 4 פלפל אנגלי
  • 4 שיני שום
  • 2 פלפל שאטה
  • 1 חב' פטריות
  • פלפל לבן
  • מלח
  • כורכום
  • כמון
  • מעט מים

אופן ההכנה לתבשיל בשר ברוטב פטריות ובצל:

  1. מחממים סיר עם מעט שמן ומוסיפים את כל המצרכים לפי הסדר מלבד קוביות הבשר והמים.
  2. מערבבים היטב ומוסיפים מעט מים מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות הבשר.
  3. מערבבים קלות, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.
  4. מבשלים על אש נמוכה עם סיר מכוסה במשך 3 שעות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: ורד כהן.

 

מתכון בשר תבשיל בקר פטריות בצל

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}