הגשה מקורית ומעניינת
מתכונים לטארטלטים במילוי סימני ראש השנה
הגשה מקורית ומעניינת של סימני ראש השנה, תערובת מושלמת הנמצאת בתוך טארטים מוכנים, נאפים יחד בתנור ומעניקים מראה יוקרתי וטעם משובח יותר
- חני לוין
- כ"ב אלול התשפ"א
טארטים במילוי סימני ראש השנה צילום: נועם זיגדון
מתכונים לטארטלטים במילוי סימני ראש השנה
המצרכים לטארטלטים במילוי סימני ראש השנה:
- 24 טארטים מוכנים
לטארט כרת- כרישה:
- 1 כרישה /לוף קצוץ היטב
- 1 ביצה
- פלפל שחור
- 1/2 כף קמח
לטארט עלי סלק:
- 3 עלי סלק
- מים רותחים
- 1 ביצה
- 2 שיני שום כתוש
- פלפל שחור
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כף קמח
לטארט דלעת:
- 150 גרם דלעת
- 1 ביצה
- מלח
- פלפל שחור
- קינמון (מי שאוהב)
- 1/2 כף קמח
אופן ההכנה לטארטלטים במילוי סימני ראש השנה:
הכנת הטארט כרת – כרישה:
- על הלוף / הכרישה מפזרים מלח ומניחיחם בצד במש כ-10 דקות
- סוחטים היטב ומוציאים את הנוזלים
- מוסיפים את הביצה, פלפל שחור וקמח ומערבבים היטב.
- שופכים את הבלילה לטארטלטים ומניחים בתבנית אפייה.
הכנת טארט עלי סלק:
- קוצצים היטב את עלי הסלק ושופכים עליהם מים רותחים.
- משרים את עלי הסלק הקצוצים במים הרותחים במשך כ-10 דקות מסננים וסוחטים היטב מנוזלים
- מוסיפים את הביצה, השום, פלפל שחור, כמון וקמח ומערבבים היטב.
- מעבירים לטארטלטים ומניחים על תבנית אפייה
הכנת טארט דלעת:
- מבשלים בסיר את הדלעת עד לריכוך, מסננים מנוזלים ומועכים לפירה
- מוסיפים ביצה, מלח, פלפל שחור, קינמון וקמח ומערבבים היטב.
- מעבירים לטארטלטים ומניחים על תבנית אפייה.
- מכניסים כל תבנית לתנור שחומם מראש על -180° ואופים במשך כ- 6 דקות
- מוציאים מהתנור ומכניסים לקירור עד לראש השנה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות