מנה יוקרתית
מתכון לעוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי
מנה מהירה וקלה להכנה, של חלקי עוף המתבשלים עם מיני תפוחי אדמה, צ'ילי, טריאקי שום ותבלינים המעניקים את טעמם המשובח למנה יוקרתית ומוצלחת
- חני לוין
- כ"א אלול התשפ"א
עוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי
המצרכים לעוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי:
- 8 שוקיים או 4 כרעיים חצויים
- 3 כפות שמן
- 12 תפוחי אדמה קטנים (להכניס לשקית קוקי ולבשל במיקרוגל 4 דקות על חום גבוה )
- 4 שיני שום פרוס
- ½ כוס רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ׳ילי
- 1 כוס מים או ציר מרק
- פלפל שחור
- מלח
להגשה:
- בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה לעוף עם תפוחי אדמה ברוטב טריאקי:
- מחממים סיר רחב עם מעט שמן ומטגנים את חלקי העוף עד להשחמה מכל הכיוונים
- מוסיפים את השום ותפוחי האדמה, מערבבים מעט ומוסיפים את יתר המצרכים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-45 דקות.
- לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק קצוץ
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות