קריספית ומלאת טעם
מתכון לטורטייה במילוי בשר ופטריות
תוספת מוצלחת למנה עיקרית בערב שבת, טורטייה במילוי של בשר עם בצל קצוץ ופטריות, מוקפצים על האש ומעניקים לטורטייה את הטעם הבשרי המושלם, בציפוי של פירורי לחם תקבלו תוספת קריספית ומוצלחת
- חני לוין
- י"ט אלול התשפ"א
טורטייה במילוי בשר צילום: אורלי מוסאי
מתכון לטורטייה במילוי בשר ופטריות
המצרכים לטורטייה במילוי בשר ופטריות:
- 1 חב' טורטיות
למילוי:
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ
- 1 קופסת פטריות טריות / שימורים קצוצות.
- מלח
- פלפל שחור
- כמון
- אבקת מרק פטריות
אופן ההכנה לטורטייה במילוי בשר ופטריות:
- מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים עד שהבשר מתפורר היטב.
- מוסיפים תבלינים ומערבבים
- מבשלים תוך כדי ערבוב עד לשינוי צבע והתאדות הנוזלים, מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.
- מורידים מהאש ומצננים היטב.
- ממלאים כל טורטייה בבשר עם הפטריות, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים.
- טובלים כל טורטייה מוכנה בביצה טרופה ולאח"מ בפירורי לחם.
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה, מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 20 דקות, עד להשחמה נאה.
- ניתן להמיר את האפייה בטיגון על הגז.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי מוסאי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות