כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024
מנה מיוחדת

מתכון לדג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס

מנה ראשונה טעימה ומשובחת, דגי סלמון בתיבול של רוטב צ'ילי מתוק עם סויה וקוביות אננס משובחות בקישוט של בצל ירוק קצוץ נותנים את המראה היוקרתי למנת דגים מיוחדת

מתכון לדג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס
דג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס צילום: נועם זיגדון

מתכון לדג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס

המצרכים לדג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס:

8 מנות פילה סלומון

למרינדה:

  • 4 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף רוטב סויה
  • 4 שיני שום כתוש
  • ½ כוס מיץ אננס מקופסת שימורים 
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח

לקישוט:

  • בצל ירוק קצוץ
  • חתיכות אננס - אופציונלי

אופן ההכנה לדג סלומון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס:

  1. שוטפים היטב את הדג ומייבשים עם נייר מגבת
  2. מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש
  3. מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה ויוצקים מעל הדגים
  4. מוסיפים חתיכות אננס סביב הדג ומכניסים למקרר לשעה לספיגת טעמים
  5. מחממים תנור ל-200° ואופים כ-18 דקות
  6. לפני ההגשה מפזרים בצל ירוק

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון דג סלמון אננס צ'ילי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}