טעם מיוחד
מתכון לעוגיות קוואקר שוקולדיות
עוגיות טעימות וקלות להכנה, עם שדרוג קטן ויש לכם קינוח מרשים ומלא יוקרה, שילוב הקוואקר עם השוקולד המריר מעניקים טעם מיוחד ומלא עניין
- שולמית שחר
- ט"ו אלול התשפ"א
עוגיות קוואקר שוקולדיות צילום: שולמית שחר
מתכון לעוגיות קוואקר שוקולדיות / מאת: שחר שולמית
המצרכים לעוגיות קוואקר שוקולדיות:
מידות אוניברסליות
- 150 גרם שמן קוקוס נוזלי (3/4 כוס)
- 200 גרם סוכר (כוס)
- 2 ביצים גודל לארג'
- 70 גרם קמח (1/2 כוס)
- 50 גרם אבקת קקאו (1/2 כוס)
- 1 כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 200 גרם שיבולת שועל אינסטנט (2 כוסות)
- 140 גרם שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה לעוגיות קוואקר שוקולדיות:
- מחממים תנור ל160 מעלות
- שמים את שמן הקוקוס והסוכר בקערת המיקסר ומקציפים עם וו הקצפה כ-2 דקות
- מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף עוד מספר דקות עד לקבלת תערובת קרמית ואוורירית.
- מחליפים את וו ההקצפה בוו גיטרה ומנמיכים את מהירות ההקצפה למינימום ומוסיפים בהדרגה את המצרכים היבשים ולבסוף את פיצפוצי השוקולד ומאחדים מסה (המסה יוצאת יציבה )
- שוקלים כל יחידה במשקל של 20 גרם ומכדררים לכדור ומשטחים את זה בשקעים של תבניות הסיליקון היעודיות לאחר ששימנו אותם
- (אם אין תבניות סיליקון מניחים את הכדורים שהכנו על גבי נייר אפיה ומשטחים אותם מעט ואופים)
- אופים כ20 דקות ומצננים לפני חילוץ
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות